Englehealing i lys og kjærlighet

Englehealing med budskap fra englene

Startside | Englekanaliseringer | Engler i media og TV | Englehealing med budskap fra englene | Englehealing kurs | Metatron engleterapi skole | Engleterapeuter utdannet ved METS

comfortingangel.gif

 
Cathrine Gyldenrose har arbeidet i mer enn ti år som healer og åndelig veileder. Høsten 2006 startet hun også å arbeide med engelhealing med veiledning fra erkeenglene. Hun har fått opplæring til dette gjennom kontakt med englenes lærer Metatron fra det åndelige plan.
 
Hvis du har konkrete problemstillinger i ditt liv vil kathrine tjune seg inn på englene rundt deg og motta budskap og personlig råd for deg i englehealing-timen.
 
Englehealingen foregår gjennom påkallelser og nedtrekk av engleenergi. Cathrine intjuner seg til din ledsagerengel og formidler de engleenergier du trenger fra din sjel, gjennom ditt sinn, hjerte og kropp.  Hun lar din sjel motta budskap gjennom sin kanal i forhold til den erkeengel du trenger hjelp fra og hva de ønsker å gi av rådføring på din vei. Hun aktiverer så din engleenergi.
 
I Englehealingen arbeider du med pust, de forskjellige erkeenglenes kvaliteter, farger og elementer som du trenger å ta imot.
 
En englehealing med personlig råd fra englene, tar to timer.
 
Hun kan overføre englehealingen og budskap fra erkeenglene til cd om det er ønskelig.
 
Telefon 90583871. Mail;kathrine.gyldenrose@gmail.com 
 
 
 
Hvordan arbeider englehealing !
 
I englehealing arbeider vi med å påkalle energier, kvaliteter og farger fra englene som vekker opp og resonerer med kvaliteter som ligger i vår egen sjel.
 
Alle mennesker har en indre kraft som kan stimuleres og derved styrke immunforsvaret i kroppen, dette gjør englehealing. Englehealing er ingen ”svevende” terapi men en kraftfull healing, der energien følger pusten og åndedrettet rundt i kroppen. Klienten kan ofte kjenne hvordan energien arbeider i de forskjellige energibanene og sentrene i kroppen.
 
Engleterapeuten sender ikke gjennom sin egen energi (som ved håndspålegging), men benytter universets og englenes egen kjærlighet og kraft som vekker opp klientens indre kraft som igjen gir kontakt med sjelen i kroppen.

 

Der det sitter fysiske blokkeringer vil det også være ubalanse i følelser og tanker. Englehealing trigger dette på en kjærlighetsfull og effektiv måte som gir trygghet, slik at vi kan gi slipp på de følelser og tanker som ikke tjener sjelens hensikt.

 

Når vi gir slipp på årsaker bak en smerte eller blokkering, vil sjelen og den indre kraften strømme gjennom og englehealeren vil fungere som en hjelper for deg, for å forstå hvorfor du skal gi slipp på mønstret og smerten i livet ditt.

 

All sykdom er uharmoni, i kropp, følelser og sinn. Når harmonien gjenopprettes vil psykiske og fysiske lidelser opphøre.

 

Englehealing kan forebygge og forhindre sykdom i å manifesteres, den kan også lindre smerter og løse opp blokkeringer.

 

Ved psykiske lidelser vil englene hjelpe klientens sinn til

å løftes mot sjelen. Hvis kroniske sykdommer er manifestert, får klienten kraft og indre inspirasjon fra sjelen sin til å begynne å gi kjærlighet og ta ansvar for sin egen kropp og helse.

 

Engleterapeuten vil da gi veiledning til renselse av kropp, og hvordan man konkret kan arbeide med sjelsaffirmasjoner, øvelser og påkallelser fra englene hjemme i hverdagen.

 

Kjærlig hilsen og  "engledryss"  fra Cathrine