Englehealing i lys og kjærlighet

Engler i media og TV

Startside | Englekanaliseringer | Engler i media og TV | Englehealing med budskap fra englene | Englehealing kurs | Metatron engleterapi skole | Engleterapeuter utdannet ved METS

"Fra den andre siden" tema Engler på TV5,
den 16. mars 2009. Programmet varer i ca. 26 minutter.
 
Englemeditasjon for TV 5, kanalisert fra Cathrine
Jeg ber erkeengelen Metatron stige ned !
 Fokuser på sjelsstjernen din over hodet.
 
Metatron tenner nå nærværelsens lys i sjelen din
slik at du kan føle sjelen i din personlighet og kropp. 
Sjelens stjerne tennes på nytt i ditt hjerte.
Ha fokus på brystet.

Metatron skaper en forbindelse til din hellige skytsengel 
i hjertet ditt. Føl hvordan din skytsengel fyller deg opp
med din egen kjærlighet som aldri kan såre deg.
 
Skytsengelen tenner solen i ditt hjerte som er din egen
indre kraft ! Mediter videre på denne kraften og lytt til
din indre hellige skytsengel og hva den ønsker å formidle
videre til deg gjennom din intuisjon !
 
La lyset i hjertet ekspandere ut i hele din kropp og stråle
ut i armene, hendene og ned i begge bena, føttene og
forbinde seg til jordens indre hjerte !

De fleste som kommer til englehealing og sjelsterapi får opplevelser av forskjellige grader av varme i kroppen, får kontakt med sjelen sin og derved skytsengelen, de føler seg elsket og tatt vare på.

 

Mange kjenner at noen holder dem på føttene, og spør meg om det er jeg ! Men det er englene, fordi jeg tar ikke på dem, men påkaller kun englene, og deres kvaliteter og farger.

 

Jeg presiserer at vi to ikke er alene og at det er mange engler tilstede i healing arbeidet.

 

De som er mer åpne i de høyere chakraene, kan få inn farger og til og med se at englene er i rommet. En, så en gang at det stod en stor engel ved føttene hennes og at det ble sendt stråler av lys som bredte seg ut i hele hennes aura og løftet henne opp. Alle føler seg oppløftet etterpå.

 

En av dem jeg nylig hadde, klarte å slippe kontrollen og overgi seg til sjelen sin, og hun opplevde et mirakel der hun så en lysende skikkelse en hvit Kristus engel som hun følte var sin egen sjel, som løftet henne opp og hun følte en enorm kjærlighet og begynte kjenne en utrolig varme i hele kroppen. Smertene i skuldre og armer forsvant da hun slapp kontrollen og ble healet av sjelen og Kristuslyset !

 

To ”mail” jeg mottok fra to forskjellige ”sjeler” som hadde sterke opplevelser etter mitt besøk i Studio 5 (fra den andre siden) med tema ”Engler”, er som følger ;

 

Kjære Cathrine !

Jeg vil bare takke deg så mye for at du stilte opp i Studio 5, det gav meg en veldig spesiell opplevelse i etterkant av programmet som jeg ønsker å fortelle om. Dette var en utrolig sterk opplevelse for meg. Jeg har derfor behov å fortelle om den. Jeg har ikke fortelt noen andre om det enda, fordi jeg ikke orker å få opplevelsen redusert i frykt for å møte sepsis hos andre.

 

Jeg har aldri tidligere opplevd noe helt fysisk og spesielt knyttet til den åndelige verden. Men jeg har alltid vært veldig åpen. Jeg har trodd på at alle kan oppleve dette dersom de åpner seg og blir mottakelige og ikke lar seg hindre av skepsis. Den siste tiden har jeg fått en enda større innsikt i denne verden, blant annet knyttet til at jeg føler sjelen tilstede hos nylig døde personer, mens jeg også føler når de har dradd og kroppen bare er et tomt skall. Det har gitt meg en sikkerhet på at døden ikke er slutten, bare en reise videre.

 

Vel tilbake til deg. Etter programmet gikk jeg å la meg på plattingen, for å avspenne grunnet hodepine. Jeg tenkte at jeg skulle forsøke å visualisere og påkalle slik du fortalte om i programmet. Jeg gav meg helt hen til det jeg så på innsiden, og det var først et rødt varmt lys. Etter hvert ble det lysere og lysere og sterkere, jeg følte flere ganger for å åpne helt opp øynene, men kjempet en stund i mot fordi jeg trodde jeg måtte ha øynene igjen for å være fokusert. Til slutt gav jeg etter og åpnet øynene og da så jeg masse lysglimt og gnister. Men jeg opplevde det som energi det var masse av det rett over meg og jeg så og så. Jeg enset andre ytre ting, som et par fugler som fløy over. Synet av lysglimtene ble så intenst at jeg plutselig trodde det var en hel fugleflokk over meg og at jeg hadde missoppfattet det. Jeg så raskt at det ikke var noen fugleflokk over, lysglimtene bare drysset og beveget seg over meg. Etter hvert kom det nærmere og nærmere og jeg tok det til meg. Det var rett over øynene på meg og jeg lot det komme inn.

 

Etter enda en stund begynte det å ryke grå/svart røyk fra øynene mine. Jeg så det helt nært rett utenfor øynene, og røyken beveget seg litt og sted etter hvert langt opp mot himmelen. Slik lå jeg lenge og lot det ryke og ryke ut. Jeg følte at jeg fikk renset kropp og sjel på denne måten, og så hvor forurenset den var. Jeg tenke for meg forskjellige ting som blant annet hovmod, knyiskhet, osv. og lot det ryke ut. Tvil var den som var vanskeligst å bli kvitt, den røk lenge rett utenfor øynene og jeg var redd den skulle gå inn igjen.

 

Jeg spurte Gud om han kunne hjelpe meg med å slippe tvilen, og etterpå steg den også høyt opp mot himmelen. Dette var så utrolig konkret som om det faktisk røy fra meg. Det er derfor ingen tvil om hva jeg opplevde. Etterpå var jeg fylt med ny innsikt, hodepinen var helt forsvunnet og jeg hadde masse ny energi.

 

Jeg er så utrolig takknemlig for at du var på TV akkurat i dag, og fortalte om denne måten å meditere/engeheale seg selv på. Jeg tror det energirike var fra englene, og er så glad for at jeg opplevde dette. Dette er en ny verden, som gjør livet mye rikere å leve !

 

Så igjen, tusen hjertelig takk Cathrine !

 

Klem fra …………………………

 

Svar fra Cathrine;

 

Kjære englevenn !

 

Takk for at du delte denne åndelige opplevelsen med meg ! Ja, det skjer mye når vi overgir oss til den åndelige verden og sjelen vår (skytsengelen).

 

Det er ikke tvil om at du fikk renset ut mye av (røyken) som egentlig er slør og mørke som har begrenset ditt tredje øye, og innvirker på hvordan du ser på deg selv og verden.

 

Hvis du ønsker flere svar eller fortsettelse på din åpning til den åndelige dimensjonen i deg, så ta gjerne kontakt med meg !

 

Ha en strålende dag i metatrons nærvær og lys som omslutter din vakre sjel !

                                      

Kjærlig hilsen Cathrine

 

Hei !

Jeg satt å så på kanal FEM her om dagen der det var fra ”den andre siden”. Det skal sies at jeg alltid har hatt en interesse for det ukjente. Både engler og gjengangere, men har aldri turt å gjøre noe med dette. Kan nevne at det min familie er noen healere/lesere, men vet ikke selv om jeg har noe av dette i meg.

 

Da du ga seeren og programlederne dette lynkurset i englehealing tenkte jeg at dette var noe jeg måtte prøve. Jeg lå på sofaen, og prøvde å konsentrere meg om denne stjernen og lyskulen jeg hadde over hodet, og skulle trekke den ned i kroppen. Da opplevde jeg noe jeg aldri har vært borte i før. Jeg begynte å puste med magen på en merkelig måte samtidig som jeg kjente at noe bredde seg i kroppen min.

 

Jeg ble varm i hele kroppen og det prikket i kinnene og bare et sted på magen var det isende kaldt. Jeg fikk en følelse av at noe åpnet seg inni meg. Jeg følte at hodet var tomt for følelser og tanker. Jeg bare ”var”. Siden dette var helt ukjent for meg så lukket jeg opp øynene og sa til søsteren min; - Dette klarer jeg ikke mer ! - Det kjennes ut som jeg har sittet en times tid ute i sola ! Hun prøvde å kjenne på meg men hudfargen min var normal og temperaturen var slik den alltid bruker å være. Hun sa jeg var kald på hendene, men når jeg la dem på skuldrene hennes når jeg skulle massere henne etter denne hendelsen, bryter hun ut, - du har varme hender !

 

Denne følelsen jeg fikk den dagen da jeg prøvde dette var helt uforklarlig. Etter dette ”øyeblikket” så følte jeg en uforklarlig følelse. Jeg vet ikke om det var en følelse en gang. Jeg følte meg helt rolig og bekymringer eksisterte ikke. Nei, uansett hvor mye jeg kan fortelle hva jeg følte der og da, så er det ubeskrivelig. En helt vanvittig følelse jeg aldri før har opplevd, men den var utrolig god !

 

Jeg vil gjerne høre ifra deg hva du menter om dette. Er dette noe jeg bør trene på å ta vare på ? Er det mulig for alle å heale ? Og hva tror du jeg har oppnådd ved å prøve dette ? Kan det være at jeg innbiller meg dette ?

 

Med vennlig hilsen…………………….

 

Svar for Cathrine ;

Kjære deg, du fikk kontakt med din egen sjel, og sjelen din ”badet” i nærværelsens lys fra Metatron. Dette tar frem varmen og kraften i deg ! Du fikk en kraftig healing og gjennom at du ikke gjorde motstand, fikk du forløst noe av din healing kraft ! Så flott at du fikk oppleve dette, det var en gave til deg fra din egen sjel !

 

Jeg ønsker deg lykke til videre på din vei og husk du har healingkraften i ditt eget hjerte som kan strømme ut av dine hender når du åpner for det !

 

Kjærlig hilsen Cathrine

 

Tv5 fra den andre siden

Tv2 nyhetene fra sommerfestivalen 2007

Lydforedrag fra Alternativmessen i Vallhall høsten 2007
 
 
 
Bedre helse, Alternativ guiden høsten 2007

kathrineblad0007.jpg

leblad0010.jpg

kathrineblad0011.jpg

kathrineblad0012.jpg

Enter supporting content here