Rosefestivalen
Program til Rosefestivalen
Påmelding og kontakt
Mat på Rosefestivalen
festivalen jordenslys i media

Programmet fra 19 til 21.juni 2015 

 

Fredag den 19. juni fra kl 17 til 17:45, Roseseremoni med nedfelling og åpning av rosefestivalen 2014

Gjennom inspirasjoner fra Rafael og Cathrine Gyldenrose vil vi sammen med dere, åpne en ny roseportal over Norge, der den kosmiske roseenergien vil flomme fra Guds hjerte gjennom våre hjerter til menneskehetens - og jordens hjerte 

Sammen vil vi lage en roseseremoni med rosegralen og de tre lys for guddommelig kjærlighet, guddommelig visdom og guddommelig vilje 

Økologisk økonomi - ved Sigve Brouwer


Fredag den 19. juni fra kl 18:00 til kl 21:00Vi er vel alle klar over det er en klima- og miljøkrise som påvirker alt liv på vår vakre planet.

Det er svært dramatisk, men det er viktig å forstå at den er et symptom på konsekvens som har med vår måte å tenke økonomi på. Hva er de virkelige årsaker?

Økologisk økonomi er en løsningsmodell som kan bringe oss i kontakt med Moder Jord og utvikle oss som mennesker.

Er DO-IN den neste utdannelse innenfor helsetjenester?

DO-IN er en form for yoga som løser opp blokkeringer og styrker det psykiske legeme, emosjonelle legeme og det fysiske legeme.

Gjennom inspirerte øvelser og teori vil vi få økt forståelse på hvordan styrke våre chakraer, meridianene og de indre organer. Dermed bygger vi opp vårt indre immunforsvar.Sigve Brouwer er åndelig veileder og rådgiver og har bl.a. utdannelse innenfor helhetsterapi ånderettsterapi, ved Gyldenrose esoteriske senter - Den nye tidsalders healing, verdenstjenerutdannelse, økologisk økonomi, makrobiotisk. Han har eget firma ICU2 og driver sin praksis i Heggedal.

Lydenes mysterier – ved Heidi Torseth

Lørdag den 20. juni fra kl 11:00 til 15:00


Heidi vil inspirere og undervise i bruk av stemmen gjennom lydens magi.


Stemmen kan brukes på mange måter og alle har en unik stemme. Hun ønsker å lære deg å lytte mer til andre gjennom energien som ligger bak ordene som blir formidlet.


Hun vil også hjelpe deg å leke med stemmen gjennom toner i forskjellige svingninger og lære deg å synge i mantraer.


Det vil også være innslag av dans, for å ha det gøy og slippe kontrollen.

Heidi er utdannet i Den nye tidsalders healing hos Gyldenose esoteriske senter, har to års utdannelse i NLP og tre års kurs i Lydhealing.Religionenes positive kraft - ved Hans Olav Arnesen


Lørdag den 20. juni fra kl 16:00 til kl 20:00   


Er religionens kraft for det gode i menneskehetens historie ? Mange synes å mene at verden vill vært et bedre sted om vi hadde vært forskånet fra religion. Ikke minst ville verden vært adskillig fredeligere, hevdes det. Stemmer det ?


Hans Olav kommer til å gå igjennom ulike stereotype påstander om religion, som kilde til krig atc. Og deretter hva religionen har betydd for mennesket, både historisk på samfunns- og sivilisasjons plan, men også for individer.


I dette foredraget vil vi se nærmere på hvilke behov religion fyller hos mennesket, og hvordan religion på ulike måter har vært, og fortsatt er, en positiv faktor i menneskehetens utvikling.

Hans Olav Arnesen er redaktør i Religioner.no og

hans e-mail er hansolavarnesen@religioner.no


Forvandling av de 12 hjerteblader gjennom roseenergien

– ved Kathrine Gyldenrose


Søndag den 21. juni fra kl 11:00 til 15:00


Vi ser på hvordan den kosmiske roseenergien skaper forvandling og ny bevissthet i de 12 hjerteblader knyttet opp mot de 12 innstrømninger fra stjernetegnene.


Alle de 12 har en maskulin og feminin pol med hver sin utfordring og en elemental som må gjennomstrømmes med roseenergien for å virke rent i hjerte, sinn og kropp.


Den maskuline bevissthet i rosen gir oss roseflammen og den feminine bevisstheten i rosen gir oss rosevannet. Kathrine vil forklare mer hvordan disse roseenergiene arbeider inn for å forløse sjelen fra den fysiske og den følelses-messige smerten som er uforløst.


Det blir inspirerte øvelser på roseflammen gjennom sommersolverv i Tvillingenes feminine og maskuline roseenergi.


Kathrine og Rafael Gyldenrose driver sammen Gyldenrose esoteriske senter i Oslo. www.gyldenrose.com. Kathrine arbeider daglig som åndelig veileder og sjelsterapeut.


Lysende sivilisasjoners hjelp til jordens forvandling

Ved Raphael Gyldenrose


Søndag den 21. juni fra kl 16:00 til 19:00I denne tid vekkes menneskene til den tro at de ikke er alene i universet. Det er derfor viktig at vi som kan nå de lysende sivilisasjoner er aktive og åpne for disse innstrømninger.


Det finnes sivilisasjoner som har klart å oppnå en høyere bevissthet der kjærlighetens prinsipper og de åndelige lovene skaper et lysende samfunn av fred.


Gjennom øvelser tjuner vi oss inn for å kunne bringe noe av denne forståelse til jordens guddommelig utvikling til en lysende sivilisasjon.


Kathrine og Rafael Gyldenrose driver sammen Gyldenrose esoteriske senter i Oslo.